gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els veterans del Nàstic acomiaden el 2017

L’Agrupació de Veterans del Nàstic va fer la tradicional trobada abans de Nadal per acomiadar l’any amb un partit, que va aplegar 32 ex jugadors de l’entitat i que va tenir també la presència del president del club, Josep Maria Andreu

L’Agrupació de Veterans del Nàstic va fer la tradicional trobada abans de Nadal per acomiadar l’any amb un partit, que va aplegar 32 ex jugadors de l’entitat i que va tenir també la presència del president del club, Josep Maria Andreu. Tot i que el resultat era el menys important, l’equip vermell es va imposar per 3 gols a 1 al blanc. Entre els assistents va destacar la presència de Jesús Valiente, que es va reincorporar després d’uns anys sense jugar amb els veterans.

L’Agrupació va aprofitar per entregar alguns dels seus premis anuals. Així, el màxim golejador 2017 va ser Francisco Paredes amb 64 gols, mentre el porter menys golejat va ser Carlos Ulloa.

També es va reconèixer el jugador que va participar amb més partits durant l’any 2017: Emilio García.

Després del partit, els veterans van celebrar un dinar al restaurant Sol Ric on també van fer l’entrega del premi al millor company, que va recaure en Joan Mira.

L’Agrupació de Veterans tornarà als entrenaments després de les festes nadalenques. Ho farà com és habitual els diumenge al migdia.

gimnastic-ucrania