gimnastic-banner-the-beat-challenge

Emaná i Gal Arel, presentats

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha presentat oficialment a les dues últimes incorporacions per a la propera temporada 2015/16. L’israelià Gal Arel i el camerunès Achille Emaná es converteixen en el novè i desè futbolista, respectivament, en comparèixer davant els mitjans de comunicació i, posteriorment, saltar a la gespa del Nou Estadi vestits de grana. Els dos fitxatges, que han estat entrenant i competint amb el primer equip durant aquestes últimes setmanes, passen a ser jugadors de ple dret de la plantilla del Nàstic.

El president grana, Josep Maria Andreu, després de presentar-los en sala de premsa, els ha agraït el seu interès per tal d’unir-se al projecte d’aquesta nova campanya. Andreu ha destacat la seva experiència en la màxima divisió de les respectives lligues on han jugat. D’altra banda també ha anunciat que no es preveu cap incorporació més en aquest mercat de fitxatges, si el director esportiu no ho creu convenient.

Gal Arel ha declarat que vol aprofitar l’oportunitat d’estar a un gran club com el Nàstic i que en pocs dies ja s’ha adaptat a l’equip i a les ordres del cos tècnic. El futbolista israelià espera fer una gran temporada vestit de grana i sumar el màxim per l’equip.

D’altra banda, d’Achille Emaná, el president grana ha dit que és el primer jugador en la història del Nàstic que s’ha enfundat la samarreta del seu país per disputar dos mundials. El mitjapunta ha dit que després d’estar entrenant sota les ordres de Vicente Moreno li ha agradat la dinàmica de l’equip i el projecte per la propera temporada. També ha afegit que l’equip tarragoní té moltes possibilitats de seguir creixent i buscar nous reptes dintre de les categories professionals del futbol espanyol.

gimnastic-ucrania