gimnastic-banner-the-beat-challenge

Emaná, Barreiro, Luismi i Perone, presentats

Després de la sessió d’entrenament d’aquest matí, el Gimnàstic de Tarragona, SAD ha presentat els quatre fitxatges realitzats en aquest mercat de traspassos. Per aquest ordre, Emaná, Barreiro, Luismi i Perone, han respost les preguntes dels mitjans de comunicació a la sala de premsa del Nou Estadi.

Després de la sessió d’entrenament d’aquest matí, el Gimnàstic de Tarragona, SAD ha presentat als quatre fitxatges realitzats en aquest mercat de traspassos. Per aquest ordre, Emaná, Barreiro, Luismi i Perone, han respost les preguntes dels mitjans de comunicació a la sala de premsa del Nou Estadi.

Els quatre futbolistes, individualment, han estat presentats pel president Josep Maria Andreu, donant-los la benvinguda al club i animant-los a sumar el seu granet de sorra per sortir de les posicions baixes de LaLiga 1|2|3.

El primer en passar per la sala de premsa del Nou Estadi ha estat Achille Emaná. El president li ha donat la benvinguda novament a Tarragona dient que “és una persona extraordinària i que ha vingut a ajudar el Nàstic”. Per la seva part, el camerunès ha declarat que “tornar al Nàstic és tornar a casa”, afegint que “no hem de baixar els braços i entre tots demostrarem que aquí es lluita per a sortir de sota”.

Després ha estat el torn del davanter Manu Barreiro. El president ha manifestat que “és una gran incorporació per nosaltres” i que “ens donarà el plus per aconseguir el nostre objectiu”. El gallec ha declarat que “el club, la ciutat, les converses amb Emilio, les bones referències del seu amic Tejera… han estat les claus per venir al Nàstic”.

El tercer en ser presentat ha estat l’andalús Luismi. Josep Maria Andreu ha explicat que “és un jugador jove que ens aportarà molt”. A més a més, ha dit que “el diumenge ja va demostrar a casa contra el Tenerife del que és capaç”. El jugador cedit pel Real Valladolid ha agraït al club i els companys el tracte rebut des del primer dia “fent-me sentir com a casa i així és tot més fàcil”.

L’últim en passar per la sala de premsa grana ha estat el defensa Bruno Perone. El president ha comunicat que “és una gran incorporació per nosaltres” i “estem molt contents que estigui aquí a Tarragona”. El brasiler ha respost als mitjans afirmant que “estic molt content per tornar a Espanya un altre cop” i ha afegit que “jo vinc amb moltes ganes i vull fer les coses molt bé”. A més a més, ha donat les gràcies pel tracte que li han donat els companys, el cos tècnic i el personal del club en aquestes setmanes.

Per finalitzar l’acte d’aquest migdia, els quatre jugadors i el president han posat davant els mitjans de comunicació per fer-se les fotografies protocol·làries sobre la gespa del Nou Estadi. Els quatre fitxatges, que ja han debutat oficialment sota les ordres de Juan Merino, ja preparen juntament amb la resta de companys el transcendental partit de dissabte davant l’UCAM Murcia.

Pots veure els vídeos de les altres presentacions a:

http://ow.ly/cmO0307VZL9 – Manu Barreiro

http://ow.ly/GEUV307VZxI – Luismi

http://ow.ly/nFY0307VZGh – Bruno Perone

gimnastic-ucrania