gimnastic-banner-the-beat-challenge

Emilio Viqueira, nou director esportiu del Nàstic

Emilio Viqueira Moure (Santiago de Compostela, 20 de Setembre de 1974) és ja el nou director esportiu del Gimnàstic de Tarragona. El gallec, doncs, es converteix en el màxim responsable de l’àrea esportiva i ho fa sent la primera cara nova de la temporada 2013/2014. Viqueira arriba a Tarragona després de deixar la disciplina del Xerez CD a finals de la temporada 2011/2012, mantenint la categoria LFP les dues temporades, i ratllant els llocs de promoció d’ascens en la primera d’aquestes.
Com a jugador, Viqueira es va formar a la pedrera del Deportivo de la Coruña. Tot i arribar al primer equip, la seva consolidació va arribar lluny de Galícia. Va jugar cedit una temporada a Portugal (SC Campomaiorense), abans d’anar per primera vegada al Xerez. Al club blau, en aquesta primera etapa, va pujar de Segona B a Segona A i es va quedar a les portes de l’ascens a Primera. L’any 2000 va fitxar pel Recreativo de Huelva, on va jugar dos anys a Primera i tres a Segona A. En aquesta etapa va viure un subcampionat de la Copa del Rei i un ascens a Primera. Tancada l’etapa a Huelva, Viqueira va marxar al Levante, també a Primera Divisió, d’on tornaria al Xerez. En aquesta segona etapa al club andalús Viqueira va tornar a aconseguir l’ascens a Primera Divisió, el segon de la seva carrera. El gallec va penjar les botes al mateix Xerez CD després de la temporada 2009-2010.
El nou director esportiu inicia aquest nou projecte carregat d’il•lusió i amb total confiança per afrontar el repte del Nàstic en aquesta temporada que comença. Emilio Viqueira serà presentat demà a les 12:30h a la sala de premsa del Nou Estadi, en un acte on hi seran el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el vicepresident, Jordi Virgili.

Fotografia: cedida.
 

gimnastic-ucrania