gimnastic-banner-the-beat-challenge

Emotiu comiat del capità, Xisco Campos

El fins ara capità del Nàstic, Xisco Campos, s’ha acomiadat de l’afició després de 6 temporades vestint la samarreta grana

El fins ara capità del Nàstic, Xisco Campos, s’ha acomiadat de l’afició després de 6 temporades vestint la samarreta grana

El defensa de Binissalem s’ha acomiadat davant dels mitjans en una sala de premsa que han omplert fins a la bandera companys, amics i periodistes. Campos, ha defensat la samarreta del Nàstic les darreres 6 temporades i és un dels protagonistes de l’ascens a 2A aconseguit la campanya 2014/15.

El president del Gimnàstic, Josep Maria Andreu, ha volgut agrair a Xisco el seu compromís i la seva entrega. A més, ha volgut destacar els seus valors i l’exemple que ha suposat durant aquests anys de grana. El president, a més, ha recordat al Capi que Tarragona i el Nàstic sempre seran casa seva.

Un Xisco molt emocionat ha agraït a tothom el suport i l’estima rebuda durant aquest anys a Tarragona. El capità ha tingut paraules d’agraïment per companys, cos tècnic, empleats i afició; destacant, especialment, les seves paraules per Vicente Moreno, a qui ha considerat “el millor entrenador que he tingut mai” i per la seva família que “són qui sempre em dona suport en els moments difícils”.

 El capità, a més, ha volgut llençar un missatge a l’afició, a qui ha agraït el suport incondicional que sempre li ha brindat i els ha demanat que segueixin animant a l’equip com han fet amb ell ja que està convençut “que aquest grup donarà moltes alegries”.

Finalment, Xisco ha deixat clar que el d’avui no és pas un adéu. “No és un comiat perquè no et pots acomiadar del que formarà part per sempre de la teva vida. La meva família sempre serà del Nàstic; fins al final”.

gimnastic-ucrania