gimnastic-banner-the-beat-challenge

Empat a a Gavà, victòria a FE Figueres i derrota contra el Castelldefels

El Gimnàstic de Tarragona i el Gavà han empatat a 0 gols a l’estadi de la Bòvila. Els granes han jugat un partit espès i amb poc ritme, i on el millor del partit ha estat la fortalesa defensiva. Pinilla va tenir el primer gol en els últims minuts de la primera, però va faltar punteria. En la segona, els canvis habituals en els partits amistosos van eliminar l’ordre grana i el partit ja va baixar de nivell. Tot i això Gil va aconseguir perforar la porteria dels locals, però el gol va ser anul·lat per l’àrbitre.

El dijous va ser el torn de la FE Figueres, a la capital del Baix Empordà. Es tractava d’un rival de menys entitat, però els locals van apretar a l’inici del partit. Passada l’envestida inicial, els granes es van fer amos del partit, però es tractava d’un joc massa horitzontal. Cal destacar a Juanmi, que en el seu segon partit va fer parades de mèrit. Els gols del Nàstic van arribar en la segona: van ser obra d’Óscar López i Pinilla. Jandro va debutar amb els granes.

La primera derrota de la preparació va arribar a casa, contra el Castelldefels, que va guanyar per 0 gols a 2 en un partit d’allò més gris dels locals. El Nàstic va estar espès durant tot el partit i no va saber aprofitar les poques ocasions que va tenir. El Castelldefels, en canvi, es va mostar molt efectiu i, a la sortida d’un córner i per penal, va fer els 2 gols del partit.

gimnastic-ucrania