gimnastic-banner-the-beat-challenge

Empat amb gust a derrota contra el Poli Ejido

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit un punt al camp del Polideportivo Ejido, gràcies a un solitari gol de Calle en el minut 29. Tot i el fet de sumar, els granes han tingut la victòria a la seva butxaca durant gran part del partit, però altra vegada els de Tarragona han deixat escapar el triomf en temps de descompte.
Ha estat un partit marcat pel domini local en el joc des del primer moment. Els locals eren conscients de la importància dels punts i han sortit al camp amb la voluntat de marcar un gol matiner que marqués el ritme del partit. Els granes, però, han sabut aguantar l’embestida del Poli i amb el pas dels minuts han aconseguit estirar les línies. En el minut 29, Antonio Calle s’ha reivindicat amb un gol important i que ha permès amb els granes somiar amb la segona victòria consecutiva.
Amb el gol els de Tarragona han cedit la pilota i s’han limitat a defensar i a mostrar una gran seguretat de mig camp enrere. Poc a poc el Poli aconseguia guanyar terreny, però el temps corria a favor del Nàstic. Quan semblava que la victòria visitant es confirmava ha arribat el gol del Poli, en temps de descompte i obra de Quique. Altre cop una badada a pilota parada condemna els granes al descens, tot i que suma i aconsegueix el goal average amb un dels seus rivals directes.

gimnastic-ucrania