gimnastic-banner-the-beat-challenge

Empat del Nàstic amb el Casablanca (Pilota)

El Nàstic ha aconseguit un important empat a casa davant de l’Stadium Casablanca, líder del grup, en la sisena jornada del Campionat d’Espanya de Primera Categoria.

El diumenge es va iniciar amb el partit de paleta amb pilota de cuir, al qual per part dels locals van jugar Javi Carro i Agustín Calbo. De la banda dels saragossans, pelotaris van ser Daniel García i Diego Plazas. El partit va tenir un alt nivell de joc, i els dos equips van estar molt igualats al marcador. Es va haver de decidir amb un joc de desempat. El primer el van guanyar els grana per 15 a 11. Al segon, els visitants van reaccionar i es van imposar per 10 a 15. en el tercer i definitiu joc, els pelotaris del Nàstic van caure derrotats per un igualat 8 a 10.

La modalitat de pala curta també va ser molt igualada. En aquest cas, per part dels grana van participar Jordi Vergoni i Joaquim Laguarda. Per la seva banda, de l’Stadium Casablanca, els jugadors van ser Arturo Contamina i Roberto Aller. El primer joc el van guanyar els grana per 15 a 10. En el cas del segon joc, se’l van anotar novament els tarragonins, però en aquesta ocasió amb un igualat 15 a 14.

El proper diumenge el Nàstic jugarà la següent jornada davant del Club de Pelota Almería en el partit aplaçat de la tercera jornada.

gimnastic-ucrania