gimnastic-banner-the-beat-challenge

Empat sense gols

Bon partit el d’aquest dissabte al Nou Estadi. El Gimnàstic de Tarragona i el Saragossa han empatat a 0 en un partit molt intens i, encara que sembla mentida, amb diversos ocasions per part dels dos conjunts.
El Saragossa ha sortit amb la intenció de marcar un gol ràpid. La velocitat i l’olfacte golejador d’Ewerthon i Oliveira fan que els aragonesos tinguin molt de perill ofensiu. Avui, però, s’han trobat amb Mairata i Tortolero, els dos centrals granes, que aquest vespre han estat molt seriosos i eficients. Durant la primera part el Nàstic ha cedit la pilota al rival i el partit s’ha convertit en una lluita tàctica que no ha guanyat cap dels dos equips.
L’entrada de Jordi Alba i N’Gal ha revolucionat el Nàstic que ha fet el seu millor futbol en l’última mitja hora de partit. Tot i això, els de Ferrando no han oblidat la seva porteria i entre Rubén, que ha estat brillant, i els jugadors defensius, el Saragossa s’ha quedat amb 0 gols. Cal destacar dues jugades de Serge N’Gal que no han trobat rematador i, com no, a Ricardo Oliveira, que de ben segur que aquesta nit somiarà amb Rubén.
Finalment un empat que no ajuda al Nàstic a acostar-se a la zona alta, tot i que el seu esforç ha estat premiat al finalitzar el partit pels més de 8.000 assistents que s’han acostat al Nou Estadi.

gimnastic-ucrania