gimnastic-banner-the-beat-challenge

En marxa el projecte Nàstic Genuine

L'associació Down Tarragona i el Nàstic han engegat el projecte Nàstic Genuine

Coincidint amb el Dia Mundial del Síndrome de Down el Nàstic i l’associació Down Tarragona han engegat avui el projecte Nàstic Genuine

L’objectiu de l’iniciativa és la creació d’un equip del Nàstic per a nens i nenes amb Síndrome de Down. El conjunt, que estarà integrat en el futbol base del club grana, realitzarà el primer entrenament el proper dissabte 30 d’Abril a les instal·lacions del Nàstic. Serà una sessió de portes obertes i des del club grana s’espera que siguin molts els nens i nenes que s’animin a participar-hi.

És per això que, durant el dia d’avui,  i de demà dimarts, Down Tarragona i el Gimnàstic estan rodant un spot publicitari que sortirà a la llum en els propers dies. La campanya pretén donar a conèixer a tothom el projecte per tal que els nens i nenes amb Síndrome de Down de tota la província s’animin a formar part del nou equip del Nàstic.

En la sessió de rodatge d’avui els protagonistes de l’spot han pogut conèixer a alguns dels jugadors de la primera plantilla del Nàstic, com el capità Xisco Campos o el davanter Jean Luc. A més, han estat rebuts a les instal·lacions del Nàstic pel president del Gimnàstic, el Sr. Josep Maria Andreu, qui els hi ha agraït la seva ajuda i els ha fet entrega d’unes equipacions completes de joc. Demà dimarts tindrà lloc la segona part d’aquestes gravacions que es desenvoluparà al Nou Estadi i en el que participaran els cracks granes.

D’altra banda, El Nàstic, ha creat un espai a la seva web, dins la secció de futbol base, amb el títol Nàstic Genuine, per a que tots aquells nens o famílies interessats en la iniciativa puguin posar-se en contacte amb el club per rebre informació més detallada.

gimnastic-ucrania