gimnastic-banner-the-beat-challenge

En marxa el Tecni Nasticamp de Setmana Santa 2023

115 participants en aquesta nova edició de campus

El Gimnàstic de Tarragona ha començat aquest matí el Tecni Nasticamp de Setmana Santa 2023 amb un èxit de participació, superant registres prepandèmia amb un total de 115 participants.

Des d’avui i fins dijous, de 9 a 13.30 h, un total de 115 nens i nenes entre 4 i 14 anys milloraran les seves habilitats tècniques sota les directrius dels entrenadors del futbol base i la secretaria tècnic del Planter Grana.

El camp annex del Nou Estadi Costa Daurada és l’escenari de l’activitat durant les quatre jornades esportives de la Setmana Santa, aprofitant les vacances escolars.

Les sessions programades compten amb diversos exercicis i tenen com a objectiu millorar la tàctica, domini de la pilota controlada o treballar específicament les habilitats dels porters, entre d’altres tasques per a que gaudeixi tota la canalla.

Durant el transcurs de la setmana, jugadors del primer equip també intervindran en exercicis dels jugadors i jugadores, a més a més, també gaudiran d’una part de l’entrenament dels referents del primer equip.

El Tecni Nasticamp de Setmana Santa compta amb el suport i el patrocini de Vopak Terquimsa, Port Tarragona, FCC Medioambiente, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tarragona.

gimnastic-ucrania