gimnastic-banner-the-beat-challenge

Energía del Ebro, nou patrocinador del Nàstic

Energía del Ebro arriba amb tota la seva força i vitalitat per esdevenir l'energia del Nàstic i la de tota Tarragona!

Energía del Ebro, empresa comercialitzadora de gas i electricitat, certificada 100% renovable per la CNMC, s’ha convertit avui en patrocinador oficial del Gimnàstic de Tarragona. L’acord, que suposarà la presència de l’energètica en els suports publicitaris del Nou Estadi i en la samarreta oficial de joc del primer equip, s’estendrà per 4 temporades, fins a la 2024-2025.

La seva estrena com a nou patrocinador del Club serà de màxim nivell, concretament, davant el RCD Espanyol al Nou Estadi, coincidint amb el XII Trofeu Ciutat de Tarragona; mentre que, a domicili, es lluirà davant el FC Barcelona a l’Estadi Johan Cruyff.

Amb aquest nou acord de col·laboració i patrocini, les dues entitats treballaran conjuntament en futures accions que beneficiïn el soci del Gimnàstic de Tarragona.

L’acte de signatura ha comptat amb la presència de Miguel Arbaizar, CEO de Energía del Ebro, i Josep Maria Andreu, president del Nàstic de Tarragona. Miguel Arbaizar, ha afirmat que “coneixem i sentim com a propis els valors del Nàstic de Tarragona, en línia amb el nostre compromís amb la regió. És prioritari i forma part de la nostra raó de ser unir el nostre projecte a aquests colors, els seus aficionats i a tota Tarragona”. A més, Energía del Ebro s’incorpora com a membre del Club Empresa del Nàstic.

Sobre Energía del Ebro
Energía del Ebro forma part de el desenvolupament i creixement de la regió de l’Ebre, generant ocupació i riquesa, i promovent el consum d’energia sostenible i responsable; doncs tots els seus clients consumeixen energia certificada 100% renovable. Energía del Ebro uneix a la seva vocació d’atenció al client un servei proper, senzill, amb tràmits ràpids i eficients perquè el client conegui el detall de la seva tarifa i aconsegueixi estalviar des del primer dia.

gimnastic-ucrania