gimnastic-banner-the-beat-challenge

Enric Rodríguez es classifica 3r a l'Open de Vic

La secció de tennis taula del Club Gimnàstic ja ha iniciat les competicions de la temporada 2014-2015. El passat cap de setmana, els granes Senén Alegret, Enric Rodríguez i Marc Lari van desplaçar-se fins a la capital d’Osona per disputar el prestigiós Open de Vic; els dos primers en la categoria infantil, mentre el darrer en l’Absoluta.

Els millors resultats es van aconseguir en la categoria infantil, on Enric Rodríguez aconseguia arribar a les semifinals, caient per 3-1 contra el sotscampió, Sergi Grau (Figueres). Per altre banda, també cal destacar la 5a plaça del nou jugador grana, Senén Alegret, el qual va caure eliminat als quarts de final davant el campió de la prova, Arnau Roca (Olot). Tot i així, el tarragoní li va plantar cara amb una partida igualada que perdia per 1-3.

Pel que fa en la categoria Absoluta, Marc Lari es proclamava primer de grup en derrotar per 3-1 a Andrés Tarrassó (Amics de Terrassa) i per 3-0 a Martí Folch (Lluisos de Gràcia). Dins el quadre professional “A”, el jugador tarragoní va tenir contra les cordes al jugador del Calella de Divisió d’Honor, Albert Arcos, ja que la partida es va acabar decantant per avantatges amb victòria pel del Maresme per 1-3.

Per altra banda, Jordi Verdejo va disputar l’open del club El Prat del Llobregat. Tot i classificar-se a les dues rondes prèvies, va caure eliminat a les semifinals per 3-2 contra Ricardo Bernabeu (El Centre de Gràcia). Pel que fa a la lluita per la 3a posició, el jugador tarragoní no va poder imposar-se a Jordi Serres (Sant Cugat) amb un resultat d’ 1-3, conformant-se amb la 4a plaça. 

gimnastic-ucrania