gimnastic-banner-the-beat-challenge

Enric Rodríguez es classifica 6è al Torneo Nacional d’Alcobendas de Tennis Taula

El Club Gimnàstic ha aconseguit classificar dos representants pel proper Torneig Estatal, una de les competicions espanyoles més prestigioses, i on juguen els 40 millors de cada categoria.

La primera en fer-ho, Cristina Rovira, on va aconseguir una magnífica 7a posició en el benjamí femení del passat Torneig Zonal, celebrat a Bàscara. Actualment ocupa la 28a posició del rànquing espanyol de la seva categoria.

L’altre representant és en l’infantil masculí, Enric Rodríguez, ha hagut d’anar a la repesca després que el Zonal es fes amb la 9a posició, insuficient per classificar-se a l’Estatal. El jugador tarragoní es va desplaçar aquest pont de desembre a la localitat d’Alcobendas per treure una de les últimes 8 places al Torneo Nacional. Aquest cop si, Rodríguez ho ha aconseguit fent-se amb la 6a posició.

La trajectòria de l’Enric a Alcobendas ha estat la següent:

– 2n del grup 3: victòries per 3-0 a Camilo González (Galícia) i Efraín Fernández (Castella i Lleó) i 3-1 contra Rafael De las Heras (Castella i la Manxa). Solament perdia contra el primer de grup, César Lucio (Madrid), per un resultat agònic de 2-3.

– En eliminatòries: passava la ronda prèvia contra l’andalús, Andrea Romero, per 3-0. Tot seguit, en vuitens, ensopegava contra un dels caps de sèrie, Daniel Sanz (Castella i Lleó), per 1-3. A continuació, el grana es jugava el quadre final de repesca (5è al 16è classificat). Aquest cop si ho aconseguia i amb 3 triomfs consecutius entrava a la final de repesca pel 5è i 6è lloc; desafortunadament tornaria a caure contra el botxí de 16ens, Sanz, per 0-3 i conformant-se amb una fantàstica 6a posició. En les eliminatòries prèvies, primer es desfeia en 3 jocs contra el canari, David Diaz. Seguidament, derrotava a dos catalans: pel 5-12 guanyava al ripolletenc, Roger Miró per 3-1 , i finalment del 5-8 ho feia en 5 jocs ajustats contra el borgenc, Eduard Viladegut.

Així doncs, aquests dos joves de la pedrera del Club Gimnàstic tindran una nova cita pel calendari de 2014, on hauran d’anar a Valladolid per jugar contra els millors de la seva categoria.

Altres jugadors de la pedrera que han participat en aquestes proves:

Zonal: Carlos Rovira (infantil masculí), Carles Campabadal (benjamí masculí) i Lucas Artigas (aleví masculí) no classificats però amb el premí d’agafar experiència jugant amb altres jugadors de fora la província.

gimnastic-ucrania