gimnastic-banner-the-beat-challenge

Enrique Martín ja dirigeix al Nàstic

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Arnal Llibert Conde, han presentat oficialment a la sala de premsa del Nou Estadi al nou tècnic grana, Enrique Martín.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Arnal Llibert Conde, han presentat oficialment a la sala de premsa del Nou Estadi al nou tècnic grana, Enrique Martín. Després de donar-li la benvinguda l’entrenador ha reflexionat sobre la situació de l’equip, les seves intencions i el futur de l’equip.

Les primeres paraules d’Enrique Martín han estat una declaració intencions: “Aquestes situacions em motiven especialment i estic molt a gust. Tinc confiança plena que sortirem endavant perquè la plantilla té qualitat i m’inspira confiança. Hi ha nivell i tot i que ara no estan encertats, la lliga és molt llarga i revertirem la situació.”

No és la primera vegada que agafa un equip amb la situació del Nàstic i reconeix que vol transmetre la il·lusió que porta. “No s’ha d’arreglar res. L’objectiu és salvar-se, però també cal ser ambiciosos. Tenim responsabilitat, hem d’estar alegres i no baixar al cap. Serà llarg i dur però tinc molta il·lusió a tot arreu on vaig. Vull transmetre això. És innegociable. Ajudaré a que els jugadors treballin al màxim perquè tenen molta qualitat.”

L’entrenador navarrès, que aquesta tarda de dimecres ja ha dirigit la primera sessió d’entrenament, compta amb tota la plantilla, inclosos els jugadors del planter. “No tindré cap dubte en posar algun jugador del filial o del juvenil si tenen  qualitat i intensitat. Aquesta és la clau de tot, un equip intens”.

Després d’entrenar a CA Osasuna, CD Leganés, CD Xerez, Terrassa FC o CD Numancia a la categoria de plata del futbol estatal, Enrique Martín arriba a un Nàstic a qui li té una estima especial: “És una benedicció que m’hagi trucat el Nàstic perquè és un club a qui li tinc molta estima. Vaig jugar amb la UE Lleida al Nou Estadi, vaig jugar el meu primer partit sencer amb el CA Osasuna aquí i com a entrenador, també amb el CA Osasuna, ara fa tres temporades l’estadi feia molt de goig”.

Enrique Martí arriba acompanyat del seu segon entrenador, Alfredo Sánchez, i del preparador físic, Javier Ramos López, que formaran part del nou cos tècnic del club.

gimnastic-ucrania