gimnastic-banner-the-beat-challenge

Entre el 26 i el 29 de març, Nasticamp de Setmana Santa

El Gimnàstic de Tarragona, SAD organitza el campus de futbol de Setmana Santa que es realitzarà entre el 26 i el 29 de març de 2018. Està dirigit a nens i nenes de 4 a 14 anys i es realitza a les instal·lacions del club. L’horari és de 9 a 14 h i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8 hores.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD organitza el campus de futbol de Setmana Santa que es realitzarà entre el 26 i el 29 de març de 2018. Està dirigit a nens i nenes de 4 a 14 anys i es realitza a les instal·lacions del club. L’horari és de 9:00 a 14:00 hores i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8:00 hores.

Durant quatre dies, els participants treballaran especialment la tecnificació i la tàctica, a més a més, estan previstes també altres activitats paral·leles i una competició interna entre els joves. Els entrenaments estaran dirigits pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinats per la secretaria tècnica del planter grana.

Durant el campus, els nens i nenes participants rebran la visita de diferents jugadors del primer equip del Gimnàstic de Tarragona, els quals entrenaran a pocs metres dels joves futbolistes.

El preu de la inscripció és de 60€ per a socis i 80€ per a no socis i inclou els quatre dies d’entrenaments, un pack de roba i l’esmorzar de cada dia. A més, aquells que ja es van inscriure al Nasticamp de Nadal 2017 i ho facin ara al Nasticamp de Setmana Santa 2018, gaudiran d’una setmana gratuïta (en horari de matí) al Nasticamp d’Estiu 2018.

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar a les oficines del club o trucar al 977 21 51 03. Les inscripcions també es poden fer a la pàgina web del Nàstic.

VULL INSCRIURE’M

gimnastic-ucrania