gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘Envaeix el camp’

Sota aquest eslògan s'ha presentat aquest migdia la campanya d'abonaments 2011/12. El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha estat l'encarregat d'obrir l'acte i presentar una campanya que vol agafar el sentiment i les sensacions d'il·lusió que es van viure en el darrer partit de la temporada a casa, després de salvar l'equip contra l'Albacete. El director de Màrqueting, Quim Espinosa, ha explicat que el fet de viure aquesta catarsi va fer canviar les idees inicials de la campanya, entenent que l'afició havia donat una altra lliçó de l'esperit que es vol reviure cada setmana al Nou Estadi. Ha estat el mateix Espinosa qui ha presentat la imatge de la campanya, on es poden recordar els moments d'aquesta salvació sota el lema ‘Envaeix el camp' i un missatge: "Si som més, som millors".

Aquest missatge, precisament, l'ha agafat Lluís Fàbregas, per deixar clar que aquesta campanya es planteja per i per al soci. "Aquest any volem créixer i ho volem fer a partir del soci", ha explicat el director general. Fàbregas ha recordat que des del descens de Primera cada any s'havia perdut una mitjana d'un 20% de la massa social, exceptuant la temporada passada, on es va poder frenar la caiguda, perdent només un 5%. Aquesta temporada es vol que sigui de la remuntada. Per això, també ha afegit el màxim responsable de la gestió del club, es vol que el soci sigui protagonista en tot.

En primer lloc ja ho ha estat de la tria del disseny del carnet de la temporada entrant. Quim Espinosa ha desvetllat la nova imatge del carnet i ha explicat que ha estat fruit d'un concurs fet al canal oficial del Facebook, on s'han recollit les votacions i opinions dels fans del Nàstic.

No s'incrementen les quotes

A partir d'aquí, Fàbregas ha confirmat que els preus seran els mateixos que l'any anterior (420€ Tribuna, 295€ Preferent i 195 Gol), fent vàlida la rebaixa que es va oferir la campanya passada, on el club va abaixar les quotes i no va fer pagar al soci l'increment de l'IVA. El director ha deixat clar que no es vol demanar més als socis, que el club està en deute amb ells i que "ara és el moment d'oferir i no de demanar". El director de l'àrea social ha confirmat que es mantindran els preus especials per a la gent gran (+65) i la gent jove (13-17), que tindran un preu reduït de 270e Tribuna, 180€ Preferent i 130€ Gol.

‘Les derrotes es paguen'

Ha estat el director de comunicació, Xavi Ribera, l'encarregat de presentar dues noves promocions que presenta el club per a aquesta campanya de renovacions. La primera es titula les derrotes es paguen.  Per tal d'oferir una contraprestació a les derrotes patides aquesta temporada a l'estadi, el Nàstic donarà 5€ (en forma de descompte al renovar el carnet) a tots aquells socis que hagin vist les derrotes patides en lliga. Per tant, si un soci renova havent vist fins a les 5 derrotes tindrà un descompte de 25€ i, si n'ha vist 3, de 15€.

 

‘Porta un soci i estalvia'

Aquesta segona promoció premiarà amb una quantitat molt important a tots aquells socis que en portin un de nou a l'entitat. Els socis (que renovin) i portin un nou soci (ho pot haver estat amb anterioritat però no la temporada 2010/2011) tindran un 40% de descompte en el seu carnet. I si en porten 2, tindran el seu carnet de franc, aplicant un descompte del 100%. Els socis nous han de ser de la mateixa quota o superior.

El cap de l'àrea social, Jordi Ruiz, ha encapçalat la darrera part de la presentació explicant tot el ventall de possibilitats que ofereix el Nàstic als col·lectius i capes de la societat per a facilita'ls-hi l'accés a l'abonament. Les avantatges són les següents:

Descompte per aturats: Es recupera aquesta mesura i s'ofereix un33% als socis en atur. Han de certificar el seu estat d'aturat al renovar el carnet o fer-se soci i ho han de fer amb la darrera retribució de l'atur (sempre que sigui del darrer mes) o, si ja no en tenen, amb un certificat d'atur. El pagament no es pot fraccionar.

Descompte per unitats familiars: Es manté el descompte per unitats familiars on hi hagi un mínim de tres carnets. Es considera només a familiars de primer grau. Si tenen tres carnets en una mateixa unitat tenen un 15% de descompte en cada un; un 20% en cas de tenir-ne quatre; i un 25% en cas de tenir-ne 5 o més de 5. El pagament no es pot fraccionar.

Descompte per famílies nombroses: Una de les novetats d'enguany serà que aquells socis que siguin de famílies nombroses tindran un 5% de descompte sobre el preu. S'haurà d'acreditar amb el carnet de família nombrosa. El pagament no es pot fraccionar.

Grada Jove: El Nàstic reinventa la Grada Jove i l'ubica en un nou espai, al Gol de Mar (on hi havia el Gol Visitant) a petició dels mateixos usuaris, les penyes i l'entorn a les xarxes socials. El preu encara es redueix més, quedant-se en 90€ per temporada (4.28 euros per partit, de mitjana) i acollint a tots els usuaris que ho vulguin i tinguin entre 13 i 25 anys. El pagament no es pot fraccionar.

Carnet Infantil gratuït: Fins als 12 anys seguirà sent gratuït el carnet de soci. Així ho seguirà fent el Nàstic després del creixement d'aquesta passada campanya, la qual es va començar amb 1200 abonats d'aquesta franja i s'ha tancat amb 4800.

Carnet de Transició: A més, i pels 365 socis que passen enguany de 12 a 13 anys es crea un carnet de Transició, amb el qual per només 50€ podran entrar a la zona del camp que desitgin, fluint el pas de l'edat gratuïta a l'edat de pagament. El pagament no es pot fraccionar.

Jordi Ruiz ha matisat que les promocions no són acumulables, que s'ha de demanar i que, per tots aquells que ja hagin pagat el rebut, se'ls farà la devolució de l'import al moment d'acollir-se a la promoció. En cas que, abans, aquests socis tinguessin pagament fraccionat, hauran de venir a les oficines, acollir-se a l'oferta i pagar la resta al moment, passant a ser de pagament anual.

Un partit per envair el camp

Finalment, i abans de tancar l'acte, el director de Màrqueting ha explicat que tots aquells que vinguin a renovar el carnet la primera setmana de juliol i ho sol·licitin, podran jugar un partit de futbol al Nou Estadi el dissabte 9 de juliol, on es farà una gran festa per començar a envair el camp. 

gimnastic-ucrania