gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ernest Canete tanca una etapa de 31 anys al Nàstic

Professional dels serveis mèdics del primer equip des de 1992

Ernest Canete Ruiz, tarragoní de 55 anys, amb més de mitja vida al cos mèdic del Gimnàstic de Tarragona, finalitza una trajectòria professional amb més de 1.000 partits oficials a l’staff mèdic i quatre ascensos de categoria.

Canete s’acomiada de la SAE com el treballador en actiu de la parcel·la esportiva amb més anys de dedicació i compromís amb el Gimnàstic de Tarragona.

Avui, dimecres, internament s’ha realitzat el comiat a les instal·lacions grana amb la primera plantilla. En aquest acte, el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, li ha agraït el seu treball i dedicació a l’entitat grana durant aquests 31 anys. El mateix president li ha anunciat que en el partit davant la Real Sociedad ‘B’, el 22 d’octubre a les 17 h, es reconeixerà la seva tasca a la gespa del Nou Estadi Costa Daurada amb l’ovació dels nastiquers presents.

El propi Ernest ha manifestat que “tot i tants anys, per mi el període de temps ha estat molt breu perquè ha estat una part molt important de la meva vida”, afegint que “el que m’emporto són molts records i moltes amistats”. Canete també ha tingut temps pels agraïments, especialment “a tota la gent que m’he trobat durant aquests 31 anys; des de directives, presidents, cossos tècnics, jugadors… i en l’actualitat, per les facilitats que m’ha donat l’entitat per trobar una sortida el més lloable per a mi”.

Per la seva part, Josep Maria Andreu ha agraït la tasca realitzada en totes i cadascuna de les temporades a l’entitat. “Ernest és un exemple de compromís i fidelitat a uns colors i des d’ara ja és història viva de la nostra entitat”. Andreu ha afegit que “des del seu àmbit ha participat activament en les victòries i èxits esportius que el Nàstic ha aconseguit durant tots aquests anys.

gimnastic-ucrania