gimnastic-banner-the-beat-challenge

Es suspèn el partit de presentació: Nàstic – Luzenac AP

El Gimnàstic de Tarragona SAD es veu obligat a suspendre el partit de presentació de la vigent temporada davant el Luzenac AP. El partit programat per aquest diumenge dia 10 d’agost al Nou Estadi no es podrà disputar degut als problemes federatius de l’equip francès.

El Luzenac AP, equip recentment ascendit a la Ligue2 francesa, ha enviat un comunicat al club grana mostrant el seu disgust per no poder assistir al partit amistós del Nou Estadi. Tot i rebre el vistiplau de la federació espanyola i de la federació francesa de futbol per a la celebració de l’enfrontament, el Luzenac AP informa en la seva nota al Nàstic que la Lliga de Futbol Professional Francès no admet la inscripció del seu equip a la segona divisió de França (Ligue2). D’aquesta manera, els contractes dels seus jugadors no són vigents amb l’equip de la població de Luzenac, fet que els impedeix disputar el partit de diumenge.

El Nàstic, després de rebre la informació a primera hora d’ahir a la tarda, ha buscat un equip rival amb la intenció de no alterar el programa previst per demà diumenge; presentació de la plantilla a les 18.45 hores i l'inici del partit amistós a les 19.00 hores. Tot i la ràpida resposta de la direcció esportiva del club grana, no s’ha pogut arribar a un acord amb cap dels equips contactats degut a les incompatibilitats horàries.

El Gimnàstic de Tarragona SAD lamenta aquesta suspensió. En les pròximes hores està previst poder anunciar l'equip rival. La presentació es realitzaria aquest proper dimecres dia 13 d'agost; la presentació a les 20.45 hores i l'inici del partit a les 21.00 hores.

gimnastic-ucrania