gimnastic-banner-the-beat-challenge

Esgotades les entrades de Preferent i oberta la Preferent Superior

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que s'han esgotat les localitats a la venda de Preferent i Tribuna. Amb motiu del bon ritme de venda d'entrades, per aquest partit es tornarà a obrir la graderia de Preferent Superior pels aficionats del Nàstic.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que s’han esgotat les localitats a la venda de Preferent i Tribuna. Amb motiu del bon ritme de venda d’entrades, per aquest partit es tornarà a obrir la graderia de Preferent Superior pels aficionats del Nàstic.

Únicament hi ha disponibles entrades a les zones de Gol i Preferent Superior per a tots aquells socis que vulguin aconseguir entrades extra per 5 euros pel matx del proper dissabte 10 de juny, a les 20.30 hores, al Nou Estadi, entre el Nàstic i l’UCAM Murcia CF. Els socis de Gol les poden retirar de la seva respectiva zona, mentre que els socis de Tribuna i Preferent les poden comprar de qualsevol de les dues zones amb disponibilitat; Gol i Preferent Superior. Aquesta promoció està limitada al nombre d’entrades disponibles, per l’aforament, en cadascuna de les zones del Nou Estadi.

El preu de les entrades per aquest últim partit de lliga a les zones de Gol i Preferent Superior és de 15€.

D’altra banda, recordem les promocions per als socis i aficionats a la Nàstic Hummel Store. Tots els aficionats que facin una compra superior a 15 euros a la botiga obtindran una entrada de Gol o Preferent Superior. A més a més, amb la compra d’una de les samarretes oficial del Nàstic d’aquesta temporada, al preu de 35 euros, significarà dues entrades de franc a la zona de Gol o Preferent Superior.

Recordem que l’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores i els dies de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores; mentre que el dia de partit obrirà dues hores abans d’iniciar-se el matx.

gimnastic-ucrania