gimnastic-banner-the-beat-challenge

Establida l’estructura esportiva del Nàstic Femení

Adrián Rosales i Pau Poblet encapçalaran l’apartat tècnic

El Nàstic Femení continua establint les bases esportives per iniciar la competició aquesta nova temporada 2021-2022.

L’entrenador local Pau Poblet, amb experiència a les banquetes del futbol femení, serà l’encarregat de dirigir al primer equip en aquesta estrena grana a la Segona Divisió. La coordinació l’encapçalarà Adrián Rosales, entrenador de la casa amb experiència a diferents equips del Planter Grana i també a l’staff tècnic del FC Barcelona B femení.

Sobre la mateixa gespa del Nou Estadi, el tècnic i el coordinador han formalitzat la seva incorporació a l’estructura grana acompanyats del president Josep Maria Andreu. La consellera responsable de l’àrea del futbol femení del Gimnàstic de Tarragona serà Irene Mallol.

La consellera grana, juntament amb el coordinador i l’entrenador, Adrián Rosales i Pau Poblet; i també el responsable de Marca del Nàstic, Jose Maria Andreu, es van reunir ahir amb la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mary López; i el director gerent del Patronat d’Esports de Tarragona, Ramon Cuadrat, per explicar les bases del nou projecte, així com els valors i directrius esportives que es treballaran des de l’inici.

En aquesta trobada amb els representants del consistori també hi va participar Josep Acero, vicepresident del Racing Bonavista, club amb el que el Gimnàstic de Tarragona tindrà sinergies esportives amb el recent acord de col·laboració al que s’ha arribat i del que properament es donaran a conèixer més detalls.

gimnastic-ucrania