gimnastic-banner-the-beat-challenge

Evolució dels lesionats

Les ecografies practicades ahir a Rubén Pérez i a Rubén Navarro confirmen els pronòstics emesos pels serveis mèdics del club grana. En el cas del porter, aquest pateix una contusió al pubis sense desgarrament fibril·lar associat, per la qual cosa, a banda del tractament mèdic i fisioteràpic instaurat, és previsible que es reincorpori als entrenaments de grup cap a finals de setmana.

Per la seva banda, Rubén Navarro pateix una lesió fibril·lar de Grau I, als Isquiotibials (Biceps sural) de la seva cuixa esquerra. Navarro seguirá la planificació marcada al llarg de la setmana fent readaptació funcional per tal de que a finals de setmana, en funció de la seva evolució, pugui reincorporar-se als entrenaments de grup.

Alejandro Campano i José Mari evolucionen satisfactòriament de les seves lesions i també està prevista la seva inclusió als entrenaments de grup a partir de divendres.

Parri, Biel Medina i Pablo Redondo (que pateix una entesitis rotuliana en el seu genoll esquerra) seguiran entrenant de forma individualitzada sent difícil la seva participació en el partit del cap de setmana.

gimnastic-ucrania