gimnastic-banner-the-beat-challenge

Exhaurides les entrades de Tribuna i Preferent per al Nàstic – Osasuna

Després de la gran afluència de socis registrada en els últims dies a les oficines del Nàstic, les zones de Tribuna i Preferent ja no estan disponibles per a la promoció de socis del proper partit, solament el Gol Sud i el Gol Nord.

Després de la gran afluència de socis registrada en els últims dies a les oficines del Nàstic, les zones de Tribuna i Preferent ja no estan disponibles per a la promoció de socis del proper partit, solament el Gol Sud i el Gol Nord.

Els socis grana de la zones de Tribuna i Preferent que encara no hagin retirat la seva entrada de franc per al partit de dimecres davant el conjunt navarrès, podran escollir entre les zones de Gol Nord i Gol Sud per aconseguir la seva entrada entre dimarts i dimecres.

Els abonats grana podran retirar una entrada gratuïta de la seva localitat i venir acompanyats en l’enfrontament de dimecres 25 a les 20.30 hores. Recordem que aquesta promoció està a limitada als aforaments de cadascuna de les zones del Nou Estadi.

Els socis interessats en aprofitar aquesta acció poden passar per les oficines del Nàstic, de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Mentre que el dimecres, dia del partit, les oficines no tancaran a migdia. És imprescindible ensenyar el carnet de soci per retirar l’entrada. D’altra banda, la Nàstic Hummel Store obrirà les seves portes demà dimarts i el dimecres. L’horari de la botiga és de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20.30 h.

gimnastic-ucrania