gimnastic-banner-the-beat-challenge

Exhaurides les entrades de Tribuna per al Nàstic – CA Osasuna

Els socis grana de la zona de Tribuna que encara no hagin retirat la seva entrada de franc per al partit de dimecres davant el conjunt navarrès, a partir d’ara, podran escollir entre les zones dels Gols i Preferent per aconseguir una entrada gratuïta

Els socis grana de la zona de Tribuna que encara no hagin retirat la seva entrada de franc per al partit de dimecres davant el conjunt navarrès, a partir d’ara, podran escollir entre les zones dels Gols i Preferent per aconseguir la seva entrada.

Els socis grana podran retirar una entrada gratuïta de la seva localitat i venir acompanyats en l’enfrontament de dimecres 25 a les 20.30 hores. Recordem que aquesta promoció està a limitada als respectius aforaments de cadascuna de les zones del Nou Estadi.

Els socis interessats en aprofitar aquesta acció poden passar per les oficines del Nàstic, de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Mentre que el dimecres, dia del partit, les oficines no tancaran a migdia. És imprescindible ensenyar el carnet de soci per retirar l’entrada.

gimnastic-ucrania