gimnastic-banner-the-beat-challenge

Exhaurides les entrades per al SD Huesca – Nàstic

En poc menys de tres hores el Gimnàstic de Tarragona ha venut les entrades disponibles per al partit de diumenge (20.30 hores) a El Alcoraz entre la SD Huesca i el Nàstic, corresponent a la jornada 41 de LaLiga 1|2|3.

En poc menys de tres hores el Gimnàstic de Tarragona ha venut les entrades disponibles per al partit de diumenge (20.30 hores) a El Alcoraz, entre la SD Huesca i el Nàstic, corresponent a la jornada 41 de LaLiga 1|2|3.

Des de les 6 del matí alguns socis ja feien cua a les oficines de la SAE per aconseguir les dues localitats a que tenien dret, que s’han esgotat al migdia. Els tres busos organitzats sortiran a les 15.45 hores des de la plaça Imperial Tarraco i a les 16 hores des del Nou Estadi.

Tots ells formaran part de la Marea Grana que es desplaçarà fins a Osca per donar suport al Nàstic en l’últim partit a domicili de la temporada 2017-2018. El conjunt entrenat per Jose Antonio Gordillo buscarà els tres punts davant el conjunt aragonès, nou equip de LaLiga Santander després de la victòria aconseguida ahir.

gimnastic-ucrania