gimnastic-banner-the-beat-challenge

Exitós debut de LaLiga Genuine Santander 22-23 a Tarragona

El Nàstic es situa 3r classificat del Fair Play i subcampions al Genuine Talent

La fase tarragonina de la 5a edició de LaLiga Genuine Santander és motiu de satisfacció per tots els participants. Els 44 equips, el Voluntariat Grana, l’organització, els escenaris escollits, les famílies, els centenars d’aficionats… Tots han gaudit d’aquesta competició única i fantàstica que hem viscut al nostre territori.

Divendres es feia la inauguració al Nou Estadi Costa Daurada amb la desfilada dels 44 equips participants i els parlaments del president de LaLiga, Javier Tebas, i el president del Gimnàstic de Tarragona, SAD, Josep Maria Andreu. A Tarragona arrencava un cap de setmana de futbol i agermanament entre els protagonistes; per continuar l’esport al Futbol Salou Sports Center amb un total de 66 partits disputats entre els més de 700 jugadors, amb els suport dels més de 300 voluntaris locals, que han participat activament en aquest inici de temporada 2022-2023.

El Nàstic Genuine, dirigit per Rafel Magrinyà, va veure com el Córdoba CF i l’Elche CF el superaven en els partits de dissabte per un resultat de 0-3. El mateix dissabte, després de la competició, el Centre de Convencions de PortAventura World va acollir la final de la 2a edició del Genuine Talent. L’actuació dels capitans grana, Rubén Almazán i Álvaro Cano, els va permetre aconseguir la segona posició del show més genuí. Una edició que va proclamar a la UD Almería com el millor.

La tercera i última jornada, també al complex de Salou, va veure com el Nàstic s’acomiadava amb victòria en imposar-se 3-1 a la Fundación Málaga sota l’atenta mirada del president, Josep Maria Andreu, i alguns dels jugadors del primer equip. Manu García, Pedro, Lupu, Robert Simón i el capità Joan Oriol van donar suport als jugadors, per acabar fent una pinya conjunta totalment del Nàstic i, una segona, compartida amb l’equip andalús.

Cal destacar també l’excel·lent feina dels voluntaris provinent dels diferents col·lectius: col·laboradors de BASF, Voluntariat Grana BASF, Col·legi Sant Pau Apòstol, Institut Antoni Martí Franquès, Col·legi Dominiques Tarragona, Col·legi Mare Nostrum, La Salle Tarragona i Camp Joliu. Tots ells han format part del Voluntariat Grana, que impulsa el club i BASF, encarregant-se del suport a les 44 expedicions que s’han aplegat al torneig.

Un cop disputada aquesta primera fase, la següent es dividirà entre Barcelona i Bilbao, amb el RCD Espanyol i l’Athletic Club com a equips amfitrions en els mesos de febrer i març.

gimnastic-ucrania