gimnastic-banner-the-beat-challenge

Èxit total a la presentació del Nàstic 16/17

El Nàstic ha fet avui, a la prèvia del VIII Trofeu Ciutat de Tarragona, la presentació oficial de la plantilla de la temporada 16/17.

El Nàstic ha fet avui, a la prèvia del VIII Trofeu Ciutat de Tarragona, la presentació oficial de la plantilla de la temporada 16/17.

La presentació ha estat tot un èxit, i el nou format triat pel club ha estat molt ben rebut per l’afició. I és que avui els socis i aficionats han pogut sentir l’equip més a prop que mai. Els cracks granes no han sortit des del túnel de vestidors per fer la presentació com és habitual, sinó que han saltat a la gespa des de la grada. Els jugadors han anat apareixent entre els aficionats de Tribuna, Preferent i Gol, sorprenent a els assistents que inicialment no entenien res. Els grana han aprofitat per signar autògrafs i fer-se fotos amb petits i grans metre esperaven a que donés inici la presentació.

Llavors l’speaker de l’estadi ha explicat que aquest any els jugadors volien compartir amb l’afició l’acte de presentació i que per això saltarien a la gespa des de les grades del Nou Estadi, fent que l’afició fos part protagonista de l’esdeveniment.

A mesura que la megafonia del Nou Estadi cridava els noms dels jugadors els aplaudiments i els crits dels espectadors feien créixer la sensació de comunió entre afició i equip. Els nous fixatges granes han pogut sentir l’estima de la seva nova afició i junts, equip i afició, han posat la primera pedra d’una nova temporada en que tots els nastiquers esperen tornar a viure grans tardes de futbol.

Avui arrenca, oficialment, el Nàstic 16/17. Avui arrenca de nou la il·lusió grana!!

gimnastic-ucrania