gimnastic-banner-the-beat-challenge

Èxit total de la jornada de portes obertes del Nàstic Genuine

Més de 40 nens han participat avui a les portes obertes del Nàstic Genuine

Avui ha tingut lloc, a les instal·lacions del Nàstic, la jornada de portes obertes del projecte Nàstic Genuine

Aquesta iniciativa, organitzada per l’associació Down Tarragona i el Nàstic, ha congregat a més de quaranta joves amb Síndrome de Down, o d’altres discapacitats intel·lectuals, en el que ha estat una jornada plena d’esport, valors i il·lusió.

L’entrenament d’avui és la primera pedra del que ha d’esdevenir l’equip de futbol del Nàstic per a nens i nenes amb Síndrome de Dow. En paraules del president del Nàstic, el Sr. Josep Maria Andreu, “Aquest projecte ha de fer realitat el que serà el millor equip del Nàstic. Estem molt il·lusionats amb aquesta iniciativa i portem molts mesos treballant, i ho seguirem fent, per a fer realitat aquest somni”.

La jornada d’avui  ha comptat amb diversos moments espectaculars. El primer d’ells ha estat la visita de Marcos Senna i Milinko Pantic, dos dels ambaixadors de La Liga, que han pogut compartir una estona de diversió amb tots els nens participants. Com deia el president de Down Tarragona, el Sr. Josep Maria Álvarez, “Comptar amb el Nàstic per aquest projecte és un luxe. Des de que vam trucar a la porta el club ens ha donat totes les facilitats i de la mà hem fet créixer aquest gran  projecte. A més, tenir a La Liga com a col·laborador ens il·lusiona i ens permet pensar que això serà tot un èxit. Gaudir de dos cracks com Senna i Pantic en el primer entrenament de l’equip és una gran sort. ”.

Els dos ambaixadors s’han mostrat entusiasmats amb el projecte i han participat activament de l’entrenament compartint jocs amb els nens i fent-los gaudir d’una jornada meravellosa. Marcos Senna es declarava “Un afortunat per poder viure experiències com aquesta. És una gran iniciativa i és un plaer donar-hi suport com a ambaixador de La Liga”. De la seva banda, Milinko Pantic destacava “la importància d’aquest tipus de projectes per fomentar la normalització de l’esport per a tothom” i es mostrava “molt content d’haver compartit una jornada com aquesta amb els nens i nenes del Nàstic Genuine”.

L’altre gran moment del dia ha tingut com a protagonistes als jugadors de la primera plantilla del Nàstic. I és que avui l’equip feia la seva darrera sessió d’entrenament abans del partit de demà contra el Mirandés, i en finalitzar l’entrenament els jugadors del Nàstic han volgut conèixer d’aprop als cracks del Nàstic Genuine.  L’experiència ha estat, sens dubte dubte, emocionant i molt enriquidora per als jugadors de tots dos equips.

La sessió d’avui ha servit per donar a conèixer a famílies i nens l’objectiu del projecte Nàstic Genuine, i per copsar de primera mà la il·lusió de tots plegats per fer realitat aquesta gran iniciativa. En els propers mesos estan previstes noves accions de tot tipus per fer visible i seguir fent créixer el que ja és una realitat, l’equip de nens i nens amb discapacitat intel·lectual del Nàstic de Tarragona. Sens dubte, el millor equip del Nàstic.

gimnastic-ucrania