gimnastic-banner-the-beat-challenge

Expedició a Córdoba per animar a l'equip

La Federació de Penyes i el Nàstic organitzen un nou desplaçament per animar a l’equip en el partit de dissabte a Córdoba. Com en anteriors ocasions el Gimnàstic de Tarragona SAD subvenciona una part del desplaçament, oferint així la possibilitat als socis d’acompanyar a l’equip a un preu més assequible.

El pack per aquest desplaçament inclou el viatge, l’entrada al partit, la nit d’hotel de dissabte i l’esmorzar de diumenge. Tot per tan sols 90€. (100€ no socis).

A més, el Gimnàstic regalarà una invitació per al Nàstic-Huesca per a tots els socis que es se sumin a aquest desplaçament organitzat per la Federació de Penyes.  

La sortida de l’expedició serà el mateix dissabte 31 a les 03.00 hores de la matinada des de la plaça Imperial Tarraco i a les 03.15 hores des de les instal·lacions del Nàstic. Està prevista l’arribada a Córdoba sobre les 12.00 hores, i el partit es disputa a les 18.00 hores. L’expedició tornarà de Córdoba a les 10.30 hores de diumenge i està prevista l’arribada a Tarragona a les 19.30 hores.

Tots els interessats es poden inscriure a les oficines de la Federació de Penyes del Nàstic fins el dijous 29, en horari de 18.00 a 20.00 hores.

gimnastic-ucrania