gimnastic-banner-the-beat-challenge

Exposició “instantànies d’una temporada”, de Joan Baseda

L’entitat grana, representada pel president Josep Maria Andreu, va visitar la recentment inaugurada exposició sobre el Nàstic, realitzada pel fotògraf Joan Baseda.

L’entitat grana, representada pel president Josep Maria Andreu, va visitar la recentment inaugurada exposició sobre el Nàstic, realitzada pel fotògraf Joan Baseda.

El Centre Sociocultural de la Part Alta de Tarragona acull durant aquests dies una exposició de 25 fotografies del primer equip i del Nàstic Genuine, en la disputa de la passada Nàstic Champions Genuine celebrada al Nou Estadi. En aquest recull fotogràfic, realitzat pel mateix Joan Baseda, hi destaquen jugadors de la present temporada, com també de les tres anteriors. On hi destaquen les del play-off d’ascens davant la SD Huesca, que va permetre al Nàstic retornar a la categoria de plata.

El Gimnàstic de Tarragona va voler-hi ser present i el mateix president, Josep Maria Andreu; i el vicepresident, Jordi Virgili, van observar i comentar amb el fotògraf Joan Baseda els moments i sentiments de cadascuna de les imatges viscudes al Nou Estadi. També cal esmentar l’assistència de la regidora de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando; la qual també és aficionada a la fotografia.

Aquesta exposició és itinerant pels barris de Tarragona i es podrà visitar als següents llocs:

Centre sociocultural Part Alta: Fins el 21 d’octubre

Centre Cívic de Llevant: Del 30 d’octubre al 18 de novembre

Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau: Del 27 de novembre al 15 de desembre

Centre Cívic Torreforta: Del 8 al 27 de gener

gimnastic-ucrania