gimnastic-banner-the-beat-challenge

Fali i Pol V. visiten l’escola Campclar

Els jugadors del primer equip han compartit experiències i han respost les preguntes de 60 alumnes del centre escolar tarragoní.

Els jugadors del primer equip han compartit experiències i han respost les preguntes de 60 alumnes del centre escolar tarragoní.

L’última hora de la jornada escolar dels alumnes de 5è i 6è de l’escola Campclar ha estat diferent a l’habitual. De 15.30 a 16.30 h han pogut preguntar tot tipus de qüestions a dos dels seus ídols del Nàstic. El jovent s’ha interessat per la situació actual del Nàstic, la seva trajectòria professional i sobre els seus gustos i estudis. Aquesta visita s’emmarca dins el projecte BBVA CX Junts Creixem!, que pretén apropar el Nàstic als col·legis, clubs, entitats i institucions del territori.

Després de la bateria de preguntes als dos jugadors, Fali i Pol Valentín han signat autògrafs a les postals personalitzades per l’ocasió i finalment s’ha realitzat una foto de grup. Abans de la cloenda d’aquesta nova acció social grana, els jugadors i Marta Pedrola, directora de l’oficina Tarragona-Bonavista, han fet entrega de tiquets bescanviables per entrades del proper Nàstic – Cádiz CF a Magda Fortuny, coordinadora del Cicle Superior a l’Escola Campclar.

Cal recordar que aquest grup d’alumnes, prèviament s’havia preparat aquesta activitat visitant el Museu del Nàstic situat a l’Avinguda Catalunya 22 C de Tarragona. Les dues classes van poder conèixer la història de l’entitat el passat 6 de febrer.

gimnastic-ucrania