gimnastic-banner-the-beat-challenge

Fali protagonista del programa A ponerse las Botas al Sol Ric

El jugador grana participa en el programa de LaLiga 1|2|3 TV preparant i degustant una calçotada juntament amb el xef Enrique Avendaño, del restaurant tarragoní.

El jugador grana participa en el programa de LaLiga 1|2|3 TV preparant i degustant una calçotada juntament amb el xef Enrique Avendaño, del restaurant tarragoní.

El jugador valencià mostra a tots els seguidors i espectadors de LaLiga 1|2|3 TV com es cuinen els calçots, plat típic de la província de Tarragona, així com la resta d’ingredients d’aquest producte tan peculiar derivat de la ceba que es menja habitualment entre els mesos de novembre i març.

El xef Enrique i Fali mostren com es prepara la salsa, el toc necessari del foc, així com la carn que acompanya el menú calçotada del restaurant Sol Ric, especialista i referent en preparar calçotades a empreses, grups d’amics o famílies que durant aquests mesos vol degustar aquest producte exquisit.

El programa complet dura 36:29 minuts i és dels més extensos que s’han emès en A Ponerse las Botas. A més a més de la cuina i tot el que fa referència al calçot i la seva preparació, Fali explica moltes anècdotes de la seva trajectòria professional així com curiositats de la seva vida privada. L’entreteniment el tens assegurat!

Cal recordar que el Restaurant Sol Ric és membre del Club Empresa del Gimnàstic de Tarragona i col·labora amb l’entitat. La cuina del calçot, una de les seves especialitats, ara la pots gaudir amb el menú que ofereixen. I tots els dimecres tindràs una oferta de 10 € de descompte, gaudint del Menú Calçotada per 25 €. A més a més, tots els socis del Nàstic tindran una sorpresa gentilesa del Restaurant Sol Ric al presentar el seu carnet.

Ja pots fer la teva reserva al 977 232 032.

gimnastic-ucrania