gimnastic-banner-the-beat-challenge

Fausto Tienza tornarà a vestir de grana

Arriba cedit fins a final de temporada

El Gimnàstic de Tarragona i el Panathinaikos FC han tancat l’acord de cessió fins a 30 de juny del migcampista Fausto Antonio Tienza Núñez (Talavera la Real, Badajoz, 8 de gener de 1990).

El jugador que ja ha mostrat la seva vàlua amb la samarreta grana en els quatre partits disputats amb l’equip abans de l’aturada de la competició, defensarà els interessos de l’entitat en aquest nou curs esportiu a la categoria de bronze del futbol nacional.

Fausto Tienza aportarà l’experiència que acumula en la seva extensa trajectòria al futbol, dotant de seguretat i equilibri al migcamp de l’equip. El jugador de 30 anys també es caracteritza, tal i com va demostrar, per una bona capacitat per trepitjar l’àrea rival i donar criteri a la sortida de pilota des de la zona defensiva.

El centrecampista s’incorporarà als entrenaments de l’equip en la sessió de treball d’aquesta tarda, programada a les 19 hores, al camp annex al Nou Estadi i en els propers dies s’anunciarà la data de la presentació oficial de la nova incorporació per aquesta temporada 2020-2021.

gimnastic-ucrania