gimnastic-banner-the-beat-challenge

Felip Ortiz finalitza una nova etapa al Nàstic

Fins aviat, Felip!

El Gimnàstic de Tarragona i Felip Ortiz tanquen una nova etapa esportiva després que el tècnic hagi liderat el Juvenil A des de la banqueta en el segon tram de la temporada 2020-2021.

Felip Ortiz continuarà progressant com a tècnic en els nous reptes esportius que se li presenten, escollint les millors opcions personals i professionals en el món del futbol.

L’entitat grana agraeix el compromís i treball al capdavant del Juvenil A en aquesta última temporada i li desitja la millor de les sorts en el seu futur més immediat, tant a nivell personal com professional, esperant retrobar els camins en el futur.

 

Felip Ortiz ha volgut acomiadar-se amb aquest missatge:

Acaba una etapa al Gimnàstic de Tarragona molt especial per a mi, vull donar les gràcies al presi Josep Maria Andreu per la seva confiança.

Gràcies a tots els treballadors del club; a tot el cos tècnic, per la seva dedicació; a Manolo, el gran delegat; i a la mà dreta, Javi Robles. Però sobretot a tota la plantilla que han estat els grans responsables d’aquest any magnífic, sou molt grans!

Per últim donar les gràcies a tots els aficionats i socis per tot el vostre suport que ens heu donat durant tota la temporada!

Gràcies Nàstic!

gimnastic-ucrania