gimnastic-banner-the-beat-challenge

Fer-se soci del Nàstic o renovar l'abonament aquesta setmana té avantatges

El Club Gimnàstic de Tarragona SAD inicia la campanya d’abonaments per la temporada vinent, la 2014-2015, independentment de la categoria en que es trobe la plantilla del Nàstic. El club vol donar la importància que el soci es mereix i per això ha fet una rebaixa substancial en la quota anual de l’abonament.

El president del Club Gimnàstic de Tarragona, SAD, Josep Maria Andreu; el director general, Lluís Fàbregas i el vicepresident esportiu , Jordi Virgili han estat els encarregats d’anunciar els preus per la nova campanya, en la qual esperen un Nou Estadi ple de socis que donin suport a l’equip, una de les claus de l’èxit.  

L’abonament anual de Tribuna tindrà un preu de 200€, actualment 395€; la zona de Preferent costarà 140, actualment 250€; mentre que les localitats de Gol valdran 90€, en compte dels 150€ actuals. Alhora de formalitzar l’abonament, els socis que ho desitgin podran efectuar el pagament de la quota en tres terminis. Per més informació, consultar a les oficines del club.

Efectuar l’alta o la renovació de l’abonament, permetrà escollir al soci la millor localitat disponible de la zona triada. A banda de la rebaixa en els preus dels abonaments, també es redueix el preu de les entrades a taquilla per a cadascun dels partits de lliga regular. L’entrada de Tribuna tindrà un cost de 20€, fins ara 40€; Preferent 10€, 25€ actualment; i accedir a Gol valdrà 8€, aquesta temporada 12€.

A més, tots els nous socis que es donin d’alta aquesta setmana tindran l’accés gratuït al partit Nàstic – Sestao River, i a la tercera eliminatòria, si es dona el cas. A banda, els socis actuals que renovin aquesta mateixa setmana el seu abonament, rebran una entrada gratuïta de la seva localitat per al seu acompanyant.  

Nota: Aquests preus són únics i no sofriran canvis, independentment que l’equip es mantingui a l’actual categoria o aconsegueixi l’ascens. Mentre, els menors de 12 anys tindran l’accés gratuït com fins ara.

 

Horari d’oficines per aquesta setmana:

De dilluns a divendres de les 9 a 20 hores, ininterrompudament.

Dissabte de les 10 a 14 hores.

Diumenge des de les 10 hores i fins que acabi el Nàstic – Sestao River, que s’iniciarà a les 19 hores. 

gimnastic-ucrania