gimnastic-banner-the-beat-challenge

Feras, nou jugador grana

Signa un contracte fins a final de temporada, amb opció a una més

El Gimnàstic de Tarragona i Feras Siraj F. Alghamdi (Riyadh, 3 de desembre de 1999) han arribat a un acord per a que el futbolista saudí s’uneixi oficialment a la disciplina, amb fitxa sub-23, després del progrés constant en les sessions d’entrenament del primer equip.

El migcampista format a l’acadèmia saudí Future Falcons, estructura esportiva d’on arriba procedent, acumula gairebé una temporada en dinàmica esportiva sota les ordres del Toni Seligrat. Cal recordar que Feras es va incorporar als entrenaments grana el passat mes de febrer del 2020. Durant aquests mesos l’evolució del jugador de 21 anys ha estat notable, demostrant la seva qualitat en la faceta ofensiva com defensiva i realitzant la totalitat de les tasques amb la resta de companys. A més de vestir la samarreta del Nàstic durant la pretemporada en els enfrontaments preparatoris davant el Levante Atlético i el filial, el CF Pobla de Mafumet.

Amb aquest nou acord, el futbolista està a disposició del cos tècnic per ajudar a l’equip en la segona part de la temporada 2020-2021. En els propers dies s’anunciarà la data de la presentació oficial com a nou jugador del Gimnàstic de Tarragona.

gimnastic-ucrania