Fernández i Merino, dinàmiques paral·leles

L’infantil F va aconseguir aquest cap de setmana la tercera victòria consecutiva, copiant la ratxa del primer equip, que contra el Córdoba va sumar el 3 de 3.

Els infantils d’Alberto Fernández van sumar una nova victòria, la tercera consecutiva, en un partit molt igualat contra un rival de la part alta. La dificultat era màxima, pel rival, per les mides del camp i pel fet de ser de primer any enfront un equip de segon any; però els grana, van saber sobreposar-se als condicionants. Tot i no poder realitzar el joc habitual de l’equip, els nostres van mantenir el tipus en una primera meitat molt igualada, anant a la mitja part amb empat a 0 en el marcador.

A la segona els tarragonins van ser els primers en avançar-se, però tot just dos minuts després del gol l’àrbitre assenyalava un penal favorable als locals, que no fallaven i empataven el matx. Els d’Alonso van seguir lluitant fins al final, com els de Merino diumenge, i finalment van ser capaços de fer el segon. Els darrers minuts del partit els nostres van haver de patir per mantenir l’avantatge en el marcador i sumar tres bons punts contra un gran rival.

El tècnic dels “fenómenos” es mostrava molt orgullós del treball dels seus jugadors. “No hem realitzat el nostre joc habitual però hi havia molts condicionants que impedien que així fos. Amb tot, hem quallat un bon partit i hem sabut patir per sumar els tres punts. Amb el 1 a 2 hem estat molt concentrats i ferms en defensa per evitar el gol de l’empat.”