gimnastic-banner-the-beat-challenge

Fes la teva compra a la Nàstic Hummel Store i vine al Gol!

El Gimnàstic de Tarragona, SAD treu una promoció pel partit d’aquest diumenge davant el CD Leganés, a les 12 hores. A partir d’avui, dimecres, tots els aficionats grana que facin una compra mínima de 12€ a la botiga del Nàstic rebran una entrada de franc a la zona de Gol Sud o Gol Nord

El Gimnàstic de Tarragona, SAD treu una promoció pel partit d’aquest diumenge davant el CD Leganés, a les 12 hores. A partir d’avui, dimecres, tots els aficionats grana que facin una compra mínima de 12€ a la botiga del Nàstic rebran una entrada de franc a la zona de Gol Sud o Gol Nord*.

D’altra banda, l’entitat grana informa que les zones de Preferent i Tribuna disposen de pocs seients lliures per aquest proper enfrontament. Per aquest motiu, aquests seients només estan a disposició dels seguidors que formalitzin el seu abonament com a nou soci, dintre de la campanya ‘Primavera Grana’.

Recordem que a partir de 50€, les noves altes podran gaudir dels tres apassionants partits que viurà el Nou Estadi en aquest tram final de Liga Adelante; davant CD Leganés, CA Osasuna i Deportivo Alavés. L’horari de les oficines per aquesta setmana és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores; el dissabte de 10 a 13.30 hores, i el diumenge obrirà a les 10 hores, dues hores abans de l’inici del partit davant el CD Leganés.

L’horari de la botiga grana és de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores, i el dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.00 hores. Mentre que el diumenge, la Nàstic Hummel Store obrirà les portes a les 10.00h, dues hores abans de l’inici del matx.

*La promoció la Nàstic Hummel Store està limitada a l’aforament de les zones de Gol.

gimnastic-ucrania