gimnastic-banner-the-beat-challenge

Finalitza el Tecni Nasticamp de Setmana Santa 2021

61 participants

El Gimnàstic de Tarragona ha posat punt i final aquest migdia a una nova edició del Tecni Nasticamp de Setmana Santa. Des de dilluns fins avui, dijous, un total de 62 nens i nenes entre 4 i 14 anys han millorat les seves habilitats tècniques sota les directrius dels entrenadors del futbol base grana.

El camp annex al Nou Estadi han estat l’escenari de les quatre jornades d’entrenaments i diversió jugant a futbol. Entre d’altres aptituds, els exercicis programats tenien com a objectiu millorar la tàctica, habilitats amb la pilota o treballar específicament les destreses dels porters.

A més a més, durant les sessions, els participants han compartit exercicis amb jugadors del primer equip. Els futbolistes Jesús Rueda, Gerard Oliva, Fran Miranda, Roger Brugué, Fran Carbia, Pol Domingo, Gonzi i Bernat Guiu han estat presents sobre el terreny de joc i també han donat consells al jovent. Els integrants grana han respost a qüestions sobre el futbol i també sobre la bona alimentació, els estudis i el bon comportament.

gimnastic-ucrania