gimnastic-banner-the-beat-challenge

Finalitza l’etapa de Xavi Molina al Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i el jugador Xavi Molina no han arribat a un acord de renovació del contracte entre les dues parts després de l’oferta de l’entitat grana.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i el jugador Xavi Molina no han arribat a un acord de renovació del contracte entre les dues parts després de l’oferta de l’entitat grana.

Mesos enrere, el Gimnàstic de Tarragona va oferir al jugador de La Canonja un contracte per tres temporades millorant notablement les condicions actuals.

Després de les diferents converses i que l’oferta grana finalment no hagi estat acceptada, el jugador tarragoní finalitza una etapa de 5 anys com a jugador del primer equip del Nàstic amb un total de 167  partits disputats en lliga, entre la LaLiga 1|2|3 i la Segona Divisió B, on ha sumat 9 gols, i 7 enfrontaments de Copa del Rey.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD agraeix el treball, esforç i compromís del jugador de la Canonja durant aquests anys, on ha estat un dels protagonistes en el retorn grana a la categoria de plata del futbol nacional. El Nàstic li desitja el millor a Xavi Molina Arias, tant a nivell personal com professional.

 

Xavi Molina ha dedicat unes paraules d’agraïment per aquestes 5 temporades:

Quan era petit tenia un somni, somiava una cosa que semblava impossible…, però amb molt de treball i sacrifici ara farà 5 anys vaig aconseguir jugar per fi, al Nàstic!

Va ser arribar, i sentir des del primer dia l’estima de l’afició. Aquesta, que malauradament ha patit tant aquestes dues últimes temporades… Però que recordo bé, que també va xalar de valent les tres anteriors! La primera, vam estar a un gol d’aconseguir l’esperat ascens a 2a divisió, a la segona, per fi ho vam aconseguir, amb un any extraordinari de principi a fi!

Impossible descriure la felicitat que sentia. Veure la plaça de l’Ajuntament plena de nastiquers feliços i contents… La temporada següent va ser encara més emocionant, arribant a l’última jornada de lliga en plena lluita per l’ascens directe a 1a divisió, el partit contra l’Alavés, aquell gol que podia suposar una cosa tant bonica per Tarragona, però que malauradament no va ser decisiu… No tinc paraules per descriure com em vaig sentir en aquell moment. Sempre he intentat donar el màxim de mi en tots els aspectes per aquest escut, només espero haver estat a l’alçada.

Ara vull agrair, des del primer a l’últim, a tots el treballadors del club, jardiners, bugaderia, material, oficina, botiga, premsa, televisió, entrenadors futbol base… m’emporto a tots i cadascú d’ells…

Menció especial a la gent del Bar de l’Estadi, que ens han cuidat dia rere dia, com a fills i germans, sou increïbles!

Agrair també a la directiva encapçalada per el president Josep Maria Andreu, i al director esportiu Emilio Viqueira per fer possible la meva arribada al club de la mà de Santi Castillejo. A tots els místers que he tingut i dels que tant he après, Vicente, Merino, Nano, Lluís, Rodri i Gordillo amb tots els seus staff tècnics.

Als companys que molts s’han convertit en amics, gràcies per poder competir cada cap de setmana al vostre costat! Per compartir moments únics al vestidor i ajudar-me quant ho he necessitat, ha sigut un plaer patir i gaudir amb vosaltres!

I per últim, l’actiu més important que té aquest club, vosaltres AFICIÓ, gràcies per tot, i a tots, tant als que els li agrado més com als que no els hi agrado tant… Perquè així es el futbol!  No dubteu mai, que sou part essencial per guanyar partits, ho heu demostrat moltes vegades.

Dit això, i amb l’ànima trencada, ha arribat l’hora de dir adéu, ha sigut una decisió molt complicada, probablement la més difícil que he hagut de prendre fins ara… Però només us puc assegurar que allà on vagi portaré el Nàstic al meu cor, per tot allò que ens ha donat i tot el bonic que ens depararà!

Xavi Molina Arias

gimnastic-ucrania