gimnastic-banner-the-beat-challenge

Finalitzen les activitats de l’Escola

Aquest cap de setmana van finalitzar de forma oficial totes les activitats dels equips de futbol de l'Escola del Gimnàstic de Tarragona.

Els primers que van acabar van ser els equips babie amb la tradicional Trobada de Babies de finals del mes de maig.

A continuació tots els equips prebenjamins, benjamins i alevins de l'Escola van participar a diferents torneigs durant els dos primers caps de setmana del mes de juny. 

El dia 19 de juny, un equip prebenjamí i un benjamí van participar al torneig d'Astrabuduako (Bilbao). Els dos representants del Nàstic van tindre un paper important amb el segon lloc de l'equip benjamí, dirigit per Marc Vela i Albert Vela, i el tercer lloc dels prebenjamins de Vicenç Aldave i Ramon Expósito. Els jugadors del Nàstic van haver de lluitar de valent davant l'estil vasc, molt més físic, amb un estil de joc més tècnic, basat en el bon tracte de la pilota.

Finalment, el dia 26 de juny, l'Aleví "C" de Jesús Fernández, va disputar un partit amistòs a les instal·lacions del Villarreal. El resultat va ser favorable a l'equip grana per 1 a 2, amb el que aquest grup de jugadors es manté invicte durant tota la temporada.

Cal destacar la retirada d'un dels entrenadors més il·lustres i respectats de l'Escola. Es tracta de Vicenç Aldave, que ha decidit deixar d'entrenar després de més de vint temporades al club. Des del Futbol Base i l'Escola del Nàstic volem agrair al veterà entrenador la seva dedicació i entrega en la formació tant de jugadors com persones durant la seva llarga trajectòria. 

 

gimnastic-ucrania