gimnastic-banner-the-beat-challenge

Finalitza la temporada Clausura VFO del Nàstic eSports

La competició de la Lliga Virtual Football Organization (VFO), amb el format 11 contra 11 de Clubs Pro de Fifa 17 en les plataformes de PC, PS4 i XBOX, ha arribat al final de la temporada Clausura de totes les competicions.

La competició de la Lliga Virtual Football Organization (VFO), amb el format 11 contra 11 de Clubs Pro de Fifa 17 en les plataformes de PC, PS4 i XBOX, ha arribat al final de la temporada Clausura de totes les competicions. Aquests són els resultats d’aquesta setmana:

26/06/17 – PS4 – Cádiz eSports 0-1 Nàstic eSports
26/06/17 – XBOX – Nàstic eSports 3-0 AD Mérida eSports
26/06/17 –PC – ProSelectGaming 0-2 Nàstic eSports

Finalitzades les 26 jornades d’aquest segon torneig, el Nàstic eSports ocupa aquestes posicions en les taules classificatòries de cada plataforma:

XBOX – 4a posició – NÀSTIC ESPORTS – 49 punts
PC – 5a posició – NÀSTIC ESPORTS – 43 punts
PS4 – 9a posició- NÀSTIC ESPORTS – 32 punts

Gràcies a una excel·lent temporada, l’equip de XBOX s’ha quedat a punt de jugar el play-off d’ascens a primera divisió. Destaquem també la recta final de temporada de l’equip del Nàstic eSports a la plataforma de PC. No ha conegut la derrota en les últimes set jornades, guanyant els últims 4 partits que ha disputat. En PS4, el Nàstic eSports ha aconseguit la quarta millor classificació dels clubs de Laliga en la segona divisió de la VFO.

Recordem que el Nàstic és un dels 6 clubs de Laliga (Real Zaragoza, Cádiz CF, Real Betis, CD Leganés, CF Reus i Nàstic) que juguen en les tres plataformes (PS4, XBOX i PC)

Els resums i els partits complets es poden veure els canals de Youtube dels equips del Nàstic eSports:

PS4: https://www.youtube.com/channel/UC-jPrz_8gSUmjhLUm4jKK-A
XBOX:  https://www.youtube.com/channel/UC8LuyHipLqDYF7RKCoFJjJA
PC: https://www.youtube.com/channel/UCBkJW3Zp_5w3cibsUDqm7iQ

gimnastic-ucrania