gimnastic-banner-the-beat-challenge

Fredrik Wester, nou membre de Consell d’Administració de la SAD

Conseller de l'àrea de futbol formatiu

El Gimnàstic de Tarragona incorpora un nou representant i accionista en el Consell d’Administració de la SAD que presideix Josep Maria Andreu Prats.

Es tracta de Fredrik Wester, de 47 anys, resident a Catalunya i llicenciat en Negocis Internacionals per la Facultat de Negocis, Economia i Dret de la Universitat de Göteborg.

Actualment és el president executiu de Consell de Paradox Interactive, empresa líder en el sector dels videojocs. La seva experiència en negociacions de contractes i aliances estratègiques contribuirà al desenvolupament de l’entitat a curt i mig termini, potenciant la infraestructura i la metodologia que atresora el futbol base del Gimnàstic de Tarragona.

El president de l’entitat, el Sr. Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar-li la benvinguda oficial a Sr. Fredrik Wester i junts mostrar la nova samarreta oficial Umbro 2021-2022 que lluiran els equips formatius del Gimnàstic de Tarragona amb el nou patrocinador principal, Paradox Interactive, l’empresa que dirigeix ​​el nou conseller grana.

Fredrik Wester coneix l’entitat i, juntament amb l’equip de treball, s’estan establint els passos a seguir en el futur més immediat de el futbol base. La seva incorporació a Consell d’Administració de la SAD es certificarà a la Junta General d’Accionistes 2021, que se celebrarà a finals d’any.

gimnastic-ucrania