gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – Curs sobre la integritat i els valors a l'esport base

LaLiga, El Nàstic i l’ICAT van organitzar dilluns un curs sobre la integritat i els valors en l’àmbit de l’esport de base. La sessió, impartida per LaLiga, va abordar qüestions com el companyerisme, el respecte a la diversitat o el perill de les apostes esportives.

El Gimnàstic de Tarragona, amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, va organitzar dilluns dues sessions formatives, impulsades per la Liga de Fútbol Profesional, i dirigides als equips de les categories inferiors grana. L’objectiu d’aquestes sessions era fer pedagogia i conscienciar als menors sobre els valors positius de la pràctica esportiva i prevenir-los dels comportaments nocius que es poden generar al seu voltant.

Al voltant de 250 persones, entre jugadors, pares i entrenadors, van participar en les sessions sobre la integritat i els valors en el món de l’esport base realitzades ahir a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona. La primera de les dues xerrades va anar dirigida a nens de 9 a 13 anys i va versar sobre els valors del joc com són el companyerisme, el respecte, la disciplina i el joc net, així com el respecte a la diversitat i la lluita contra la discriminació i el racisme. En una ambient distès i participatiu, els nens van poder conèixer de primera mà la importància d’aquests valors i la seva transcendència en el joc i en la vida diària. La segona sessió, dirigida a nois de entre 14 i 18 anys, va abordar, a més, aspectes com l’ús responsable de les xarxes socials, la integritat, el futbol femení i el perill de les apostes esportives.

El Gimnàstic de Tarragona valora molt positivament aquestes formacions que ofereixen als nens eines i aprenentatges per a créixer no nomes com a esportistes sinó com a persones. El món de l’esport és una gran escola de valors i des del Nàstic es treballa activament per a fomentar aquests valors entre tots els membres de la pedrera grana. 

gimnastic-ucrania