FUTBOL BASE | Derrota del Cadet A al camp de l’Espanyol

El Cadet A va caure dissabte al camp de l’Espanyol en un partit que va començar igualat i que va acabar decantant el major encert Perico

Els de Daniel Vidal van començar molt endollats. Durant els 15 primers minuts, els granes van desplegar un gran joc i van gaudir de fins a dues clares ocasions que no van saber aprofitar. Primer va ser Martínez, amb un xut massa centrat, i després Eric amb un xut al pal. El Nàstic s’hauria pogut posar per davant en el marcador però a la mitja part s’arribava amb el 0-0 al marcador.

A la segona meitat els blanc i blaus no van perdonar. En el minut 2 es van posar per davant en el marcador en una jugada on els tarragonins haguessin pogut fer alguna cosa més per evitar el gol. La diana local va obligar al Nàstic a allargar les línies a la recerca de l’empat. Els de Vidal, però no van aconseguir concretar les seves ocasions, i finalment, en el minut 25 els barcelonins aconseguien el 2-0. D’aquí al final els granes van anar amb tot a l’atac però a falta de 15 minuts l’Espanyol posava el definitiu 3-0 en el marcador.

L’entrenador del Cadet A, Daniel Vidal, valorava al final del partit la gran actitud del seu equip.  “L’actitud ha estat molt bona, ho hem donat tot, amb el 1-0 hem anat a pel partit però no hem sabut concretar les ocasions i ells no han perdonat. Són un gran equip i sabíem que seria molt complicat.”.

El cadet rebrà aquesta setmana la visita del Barça, l’altre “coco” de la categoria. El partit serà Diumenge a partir de les 12:30 hores a les instal·lacions del Gimnàstic.