FUTBOL BASE – Derrota del Juvenil A al camp del Ebro CD

El Juvenil de Manel Cazorla va caure al complicat camp del Ebro CD. Els tarragonins es van veure superats per un conjunt local molt còmode a camp propi.

Els granes van sortir dissabte molt nerviosos al camp, conscients del joc vertical dels aragonesos. En el minut 5, en una jugada afortunada, el Ebro va aconseguir posar-se per davant en el marcador amb un d’aquelles gols que entren una de cada 1000 vegades. Amb el pas dels minuts semblava que l’equip començava a expulsar-se el neguit de sobre i recuperava sensacions, però en el minut 20 una jugada d’estratègia l’aprofitaven els locals per posar el 2-0. Amb el segon gol els de Cazorla van treure el caràcter i a base d’entrega i bon joc van aconseguir el 2-1. Eren els millors minuts del nàstic, dominant clarament al Ebro. Abans de la mitja part els granes encara serien capaços de marcar un nou gol per igualar l’enfrontament.

Amb la tornada de vestidors va ser de nou el Nàstic qui va dominar el joc, però altre cop la sort es posaria del costat dels aragonesos. En una errada defensiva una pilota tova centrada a l’àrea des del mig del camp acabaria convertint-se en el 3-2. Tot i el cop, els de Cazorla van seguir empenyent i van gaudir de bones oportunitats per empatar. Amb la expulsió de Roger Figueras el guió canviaria i amb un home més els visitants veurien com el Ebro matava el partit amb un nou gol.

El tècnic del Juvenil, Manel Cazorla, destacava després del partit la reacció del seu equip després del 2 a 0. “No hem començat el partit com volíem. Ells han sortit molt directes i ens han tancat a camp propi. S’han posat molt aviat per davant amb una mica de sort i a partir d’aquí ens ha tocat remar a contracorrent. L’equip però ha reaccionat molt bé i després de 20 minuts molt bons hem aconseguit empatar el partit abans de la mitja part. Amb el 2-2 hem tingut molt bones oportunitats però al final un error defensiu i la expulsió ens han condemnat”.