gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | Dos granes amb la Catalana.

El jugadors del Nàstic, Guillem Recasens i Ion Perelló, han estat convocats amb les seleccions catalanes sots 16 i sots 18, respectivament.

Recasens, que va ser convocat fa uns dies als entrenaments d preselecció, participarà per primera vegada en una fase del Campionat de Seleccions Autonòmiques. El jugador del Cadet A que entrena Daniel Vidal, formarà part del combinat català sots 16. La selecció estarà formada per un total de 18 jugadors, sent Espanyol (6) i Barça (5) els que més jugadors aporten a l’equip.

De la seva banda, Ion Perelló, repeteix convocatòria ja que ja va formar part del combinat català en la fase anterior del campionat estatal. El jugador del Juvenil A de Manel Cazorla compartirà equip amb 6 jugadors del Barça i 6 de l’espanyol, a més de 6 jugadors de diversos clubs catalans. Perelló pateix una lesió, el que podria fer perillar la seva participació en el campionat en cas de no recuperar-se a temps.

Les dues seleccions s’enfrontaran en aquesta segona fase contra València, l’amfitriona, i Extremadura. Els partits es jugaran els propers dies 19 i 20 de Febrer. Els conjunts faran dos entrenaments els dies 16 i 17, abans de marxar cap a València el dia 18.

Tots dos seleccionats són els únics representants d’equips de la província, el que demostra, un cop més, l’alt nivell de la pedrera grana.  

(FOTO: FCF)

gimnastic-ucrania