gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | Duel a la zona alta. El Cadet A visita el Jabac.

Els cadets granes, quarts classificats, visiten el camp del tercer, el Jabac Terrassa, amb ganes de retallar distàncies a la taula. (Dissabte, 10:30h).

Els egarencs són un equip molt complet i molt sòlid en defensa, com demostra el fet que portin 5 jornades sense encaixar cap gol. A més, són un conjunt molt treballador, amb capacitat física en totes les línies, fet que aprofiten per pressionar molt al rival en camp contrari. En atac, no compten amb grans referents però tots els seus davanters són jugadors hàbils i amb bon domini de la pilota. Les reduïdes mides del camp són també una de les armes que millor juguen els locals.

Els tarragonins hauran de fer un gran partit si volen retallar distàncies a la taula. El Jacab es troba actualment amb 29 punts a 5 dels granes, que, en cas de victòria, es posarien a un sol partit de la tercera plaça.

El tècnic dels tarragonins, Daniel Vidal, destacava la il·lusió amb la que l’equip afronta aquest partit. “Tenim ganes de fer un bon partit. El Jabac és un equip molt complet que ha anat de menys a més. Serà molt complicat guanyar-los. La clau del partit estarà a les àrees. Serà un enfrontament  molt físic ja que ells pressionen molt i obliguen el rival a un desgast molt alt. Portem una molt bona setmana de treball i arribem en molt bona dinàmica. Estic convençut que podem treure un bon resultat de Terrassa. “. 

gimnastic-ucrania