gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – Duel de Gimnàstics. El Cadet A visita el camp del Manresa

El Cadet A juga diumenge contra el Gimnàstic de Manresa en el que serà el darrer partit de l’any.

Els de Daniel Vidal s’enfrontaran contra el que és, segurament, l’equip més físic i amb més centímetres de la lliga. Els manresans tenen un estil de joc molt similar al del Nàstic el que convertirà l’enfrontament de diumenge en el més igualat de l’any. Els locals són un equip molt complicat de batre a casa, on aprofiten molt bé les reduïdes dimensions del camp per fer-se forts en defensa, convertint en tasca més que complicada foradar la seva porteria. Els del Bages arriben al partit amb moltes ganes de refer-se després de caure, la jornada passada, a casa el Jabac de Terrassa, en un bon partit dels manresans.

Els granes buscaran mantenir les bones sensacions i aprofitar la dinàmica positiva que viu l’equip per tancar l’any sumant a terres manresanes. Els de Vidal venen de guanyar al Gironès i són 4rts amb 21 punts, 4 més que els locals, 8ns amb 17 punts. La clau diumenge passarà per ser capaços de controlar el joc vertical del rival i aprofitar les poques ocasions que concedeixin.

En paraules del tècnic del cadet, Daniel Vidal, el partit de diumenge serà molt complicat per la gran igualtat entre els dos equips. “Tenen un estil molt similar al nostre, basat en una gran defensa i un joc molt vertical. A més, treuen molt de profit de la seva superioritat física, el que els converteix en un rival molt dur.”. Vidal valorava a més la importància de sumar a Manresa. “Pocs equips han sumat al camp del Manresa, així que sumar seria un gran resultat. Marxar de vacances amb els tres punts, ,o inclús amb un empat, seria una bona noticia.”

Equip molt semblant al nostre. B defensa costa fer-li gols. Tb li costa fer-ne. Partit molt igualat. Ells són tots molt grans i físics. Sn la plantilla més forta i alta de la categoria. Camp petit gespa en mal estat. Partit molt competit i igualat. Important sumar abans de marxar de vacances. Ells venen de perdre en un molt bon partit. Objectiu sumar ja que és un camp molt complicat. Pocs equips han sumat allà. Bona dinàmica i gran treball defensiu que fem. En partits amb joc molt directe com el d’aquest cap de setmana serà clau. Depenem de nosaltres per marxar al nadal en la zona alta de la taula., estic molt content amb la feina que estan fent els nois.

gimnastic-ucrania