gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE – El Cadet A buscarà sumar la tercera victòria consecutiva.

El Cadet A de Divisió d’Honor rep aquest dissabte a les 12 hores la visita del Cornellà, cinquè classificat del grup.

Els de Daniel Vidal volen aconseguir dissabte la que seria la tercera victòria consecutiva després d’imposar-se les darreres jornades a Gavà i Lleida. De fet, els tarragonins tan sols han perdut un partit, a la ciutat esportiva del Barça, i són un dels millor equips a nivell defensiu de la lliga.  

El Cornellà és un gran equip, que ha consolidat el seu bloc amb reforços de jugadors cedits de Barça i Espanyol, el que els converteix en un equip amb un potencial molt alt. El seu registre anotador és dels millors de la lliga, sumen ja 18 gols en 10 jornades.  

El tècnic tarragoní valorava la importància de la solidesa defensiva per ser capaços de superar al potent Cornellà. “Són un equip amb molt de nivell tècnic i un joc de combinació molt bo. Haurem d’estar molt atents per evitar el seu joc interior. Caldrà estar atents a les ajudes defensives. Si aconseguim deixar la porteria a cero tindrem segur opcions ofensives aprofitant els desajustos del rival”. A més, Vidal destacava el gran treball que ve fent l’equip, en especial aquesta darrere setmana, “Estem en una dinàmica molt positiva, ahir vam fer una molt bona sessió amb molt bones sensacions. Tenim molt clar quin és el camí a seguir i volem aconseguir els tres punts i mantenir-nos a la zona alta de la classificació”. 

gimnastic-ucrania